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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrossilvipastoril. |
Data corrente: |
06/11/2018 |
Data da última atualização: |
06/11/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
TESK, C. R. M.; PEDREIRA, B. C. e; PEREIRA, D. H.; PINA, D. dos S.; RAMOS, T. A.; MOMBACH, M. A. |
Afiliação: |
C. R. M. TESK, UFMT, SINOP; BRUNO CARNEIRO E PEDREIRA, CPAMT; DALTON HENRIQUE PEREIRA, UFMT, SINOP; Douglas dos Santos Pina, UFBA; T. A. RAMOS, UFMT, SINOP; MIRCEIA A. MOMBACH, UFMT, CUIABA. |
Título: |
Impact of grazing management on forage qualitative characteristics: a review. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Scientific Electronic Archives, v. 11, n. 5, p. 188-197, 2018. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The main system for feeding cattle in Brazil is the forage-based. It happens due to low cost and high potential of forage production, which can be widely explored in a tropical climate country. Although, the nutritive value of the forage oscillates according to the grazing management. The success in production is related to the three main stages: herbage growth, consumption by grazing animals and conversion into animal product, maximizing profitability while providing sustainability. Thus, the objective with this literature review is to address detailed information on how grazing management can affect qualitative indicators of forage plants. |
Palavras-Chave: |
Canopy vertical structure; Forage accumulation; Forage stratum. |
Thesaurus Nal: |
Canopy; Nutritive value. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/185519/1/2018-cpamt-bruno-pedreira-grazing-management-forage-qualitative.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agrossilvipastoril (CPAMT) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
26/02/2014 |
Data da última atualização: |
12/09/2014 |
Tipo da produção científica: |
Orientação de Tese de Pós-Graduação |
Autoria: |
RIVAS, M. |
Afiliação: |
Mercedes Rivas, UFPEL. |
Título: |
Conservação e uso sustentável de palmares de Butia odorata (Barb. Rodr.) Noblick. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
2013. |
Páginas: |
102 f. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Tese (Doutorado em Ciências (área do conhecimento: Fitomelhoramento) - Faculdade Agronomia Eliseu Maciel, Universidade Federal de Pelotas, Pelotas, 2013. Orientadora Drª Rosa Lía Barbieri, Co-Orientador: Dr. José María Filippini Alba. |
Palavras-Chave: |
Bioma Pampa; Boas práticas; Conservação in situ; Planejamento territorial; Recursos genéticos; Sistemas de informação geográfica. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/98314/1/Version-FINAL-TESIS-DOCTORADO-M.RIVAS.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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